Fotograf Nunta Bucuresti

Bita Corneliu – Fotograf profesionist Bucuresti

Salut! Sunt Cornel și îți mulțumesc că ai ajuns pe pagina mea. Dacă ești în căutarea unui fotograf de încredere pentru nunta ta în București, te asigur că ai ajuns în locul potrivit. Împreună putem transforma acele momente unice în amintiri de neuitat.

Cu experiență în fotografii de nuntă, botezuri, ședințe foto de familie și evenimente corporate, sunt pregătit să surprind fiecare emoție și fiecare detaliu cu atenție și pasiune.

Te invit să explorezi portofoliul meu și să descoperi cum putem colabora pentru a transforma ziua ta specială într-o poveste vizuală captivantă. 

Bita corneliu - Fotograf Targoviste
L&A_WED-46

Cat costa serviciile unui Fotograf de Nunta in Bucuresti?

Tariful unui fotograf variaza si creste in functie de experienta lui, calitatea imaginilor (viziune, compozitie, lumina corecta, tehnica, prelucrare), echipamentul folosit si poate cel mai important dintre toate, investitia in dezvoltarea personala si profesionala (seminarii, carti de specialitate, workshop-uri).

Daca esti in cautarea unui fotograf de nunta Bucuresti care este premiat la nivel national dar si international, cred ca ai ajuns unde trebuie.

Scopul unui Fotograf de Nunta in Bucuresti

Ca fotograf de nunta te gandesti intodeauna care este scopul tau, de ce oamenii te responsabilizeaza sa le faci fotografii deosebite la cele mai importante momente sau evenimente din vietile lor.

Singurul raspuns este acesta: “amintirile”, imagini peste care se vor uita peste ani si ani, peste care se vor uita generatii intregi. De aceea incerc sa surprind mereu sentimentele si reactiile cele mai sincere si cat mai natural cu putinta.

fotograf nunta targoviste, slatina, sibiu, sinaia, ramnicu valcea, predeal, ploiesti, pitesti, oradea, mioveni, galati, focsani, craiova, constanta, cernica, campulung, buzau, buftea, bucuresti, brasov, baneasa, bacau, alexandria
fotograf nunta targoviste, slatina, sibiu, sinaia, ramnicu valcea, predeal, ploiesti, pitesti, oradea, mioveni, galati, focsani, craiova, constanta, cernica, campulung, buzau, buftea, bucuresti, brasov, baneasa, bacau, alexandria

Fotografii cu adevărat memorabile care te inspira si iti trezesc emotii de fiecare data cand le vezi!
Evenimentul tau merita un fotograf premium ! Vezi portofoliul !

Sunt fotograf pentru nunta in Bucuresti.  Asigur fotografie profesionala la nunta si in urmatoarele locatii:
– In Romania: Alexandria, Bacau, Baneasa, Brasov, Bucuresti, Buftea, Buzau, Campulung, Cernica, Constanta, Craiova, Focsani, Galati Mioveni, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Ramnicu Valcea, Sinaia, Sibiu, Slatina, Snagov, Targoviste.

Pentru alte locatii si informatii suplimentare va ro sa ma contactati.

la nunta

  • voi fi cu voi pe toata perioada evenimentului
  • fotografii fara limite de cadre
  • toate imaginile sunt integral editate
  • sedinta foto in ziua nuntii
  • contract si factura
  • asistent luminist
  • consiliere realizarea programului nuntii
  • materialele predate pe stick
  • cutie in lemn masiv pentru stick
  • photobook 30x30cm LUX, piele naturala, catifea
Fotograf Nunta Targoviste