Intrebari frecvente

DE UNDE SUNTEȚI, VA DEPLASATI SI IN ALTE LOCALITATI?

Mandri ca suntem din Targoviste, aproximativ 90% din nuntile noastre au loc in Targoviste, Bucuresti, Pitesti, Mioveni dar am avut si in alte locuri frumoase din tara. Suntem mereu dornici sa descoperim alte locatii noi.

SUNTETI SRL, PFA SAU LA “NEGRU’?

Forma noastra de organizare este SRL, ceea ce inseamna ca este musai incheierea unui contract de prestari servicii si musai bon fiscal/chitanta si factura dupa caz.

ESTE OBLIGATORIU SA NE INTALNIM FATA IN FATA?

Intalnirea fata in fata nu este obligatorie dar este recomandata. DE CE? Pentru ca voi alegeti niste persoane care sa documenteze unul din cele mai frumoase evenimente din viata voastra; nu sunteti curiosi sa vedeti cum suntem ca oameni, daca putem sa radem impreuna, daca avem aceeasi viziune despre evenimentul vostru, daca suntem sociabili sau aroganti, daca suntem deschisi la lucruri noi etc.? Dar daca voi nu sunteti din Targoviste? Simplu putem conversa pe Skype, Whatsapp etc.

CE PACHETE OFERIȚI ȘI CARE SUNT TARIFELE?

Oferim servicii fotografice si videografice pentru diverse evenimente. Pentru o listă de servicii si tarife vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau la tel. 0721.311.581

AM PRIMIT MAI MULTE OFERTE CU PRETURI DE LA CELE MAI MICI PANA LA CELE MAI MARI,  CARE ESTE DIFERENTA?

Sa fiu concis, pretul trebuie sa se reflecte in ceva. Vorbind de fotografie si fotograf, intotdeauna in pret este inlcusa experienta lui, calitatea imaginilor (viziune, compozitie, lumina corecta, tehnica, prelucrare), echipamentul folosit si poate cel mai important dintre toate, investitia in dezvoltarea personala si profesionala (seminarii, carti de specialitate, workshop-uri).

Ieftin, repede si bun … nu exista!

CATE PERSOANE SUNTETI?

In mod negresit, eu, Bita Corneliu – fotograf, dupa care Ciprian Rusa – videograf sau Robert Slamnoiu – videograf si 1 asistent de lumini; iar noi o sa fim alaturi de voi pe toata perioada evenimentului. Optional se pot adauga fotograf si videograf aditionali in functie de amploarea evenimentului.

POT SA VAD FOTOGRAFIILE DE LA O NUNTA INTREAGA?

Am hotărât ca website-ul să conțină doar fotografiile reprezentative și de preferat să implice persoanele cele mai importante, în cazul unei nunți, mirele si mireasa. La întâlnirea noastră, daca aveti rabdare, pot să prezint toate fotografiile unei nunți.

CÂTE FOTOGRAFII PRIMIM DE LA NUNTA NOASTRA?

Trebuie sa intelegem ca fiecare eveniment este unic si are o dinamica diferita unul fata de celalalt, noi fotografiem și filmăm toate momentele esentiale ale unui eveniment, plus pe cele spontane sau atipice daca aduc un plus de valoare evenimentului. Sa va dau un numar totusi, minim 800-1200 fotografii de nunta. 

SEDINTA FOTO IN ZIUA NUNTII? CAT DUREAZA?

Pentru noi sedinta foto in ziua nuntii este importanta, fotografiile au ceva anume atunci, au o emotie specifica si reprezinta cateva file din ziua aceea. Ca orice lucru bine facut, aceasta necesita timp, de aceea recomandam un minim de 2 ore alocate.

CATE FOTOGRAFII SUNT PRELUCRATE?

Absolut toate fotografiile pe care o să le primiți au fost selectate si trecute individual prin multiple filtre de corectie. Fotografiile artistice si cele pentru album sunt editate atat cat este nevoie pentru a compune povestea voastra.

ÎN CAT TIMP PRIMESC FOTOGRAFIILE?

Termenul contractual este de maxim de 80 de zile lucratoare, dar ca medie toate nuntile au fost predate intre 1 luna si maxim 2. De ce depinde asta? De numarul evenimentelor anterioare, de volumul de fotografii și mai ales datorită faptului ca o mare parte din muncă se depune in fața monitorului.​ 

CÂT TIMP STAȚI LA NUNTĂ?

Evenimentul începe pentru noi de la obiceiul imbracatului ginerelui, până dupa tăierea tortului, aruncatul buchetului si luatul voalului. Trebuie să întelegeți că de cele mai multe ori, asta poate să însemne până la 18 ore de activitate, timp în care trebuie să fim in primul rand creativi, bine dispuși, zambitori si o prezenta discreta in evenimentul vostru.

ALBUME FACEȚI?

Sigur că da! Oferim servicii de printing photobook-uri de diverse dimensiuni si materiale cum ar fi hartie foto, textil, piele naturala, tablouri canvas sau plexy. Majoritatea pachetelor noastre au inclus photobook dar se pot face si in plus, bineinteles contra cost.

CINE DECIDE CE FOTOGRAFII APAR ÎN ALBUM?

Întotdeauna voi! Albumul este ceva personal. Tot ce pot eu să fac este să vă îndrum către un rezultat bun. După predarea fotografiilor trebuie să faceți o selecție de fotografii.

CUM REZERVĂM DATA?

In primul rand folosind formularul de contact aflati daca data este disponibila. In functie de localitatea dumneavoastra de domiciliu fie ne putem intalni la birou pentru a discuta fata in fata, fie telefonic sau prin e-mail.

CÂT TREBUIE SA ACHITĂM AVANS?

Avansul de cele mai multe ori reprezintă 20% din valoarea contractului.

CÂT TIMP STOCAȚI FOTOGRAFIILE?

Responsabilitatea pastrarii materialelor este exclusiv a clientului, dar noi incercam sa le stocam cativa ani.